Європейська мода осінь-зима 2016/2017: футболки, брюки, пальто і всі модні речі

З початком нового сезону осінь-зима вступають в силу нові модні образи, продиктовані провідними дизайнерами світу. Тут і футболки, і сукні, і брючні костюми, і багато-багато іншого, що поєднується і непоєднуване (тільки на перший погляд) між собою. Як сприйняла публіка ту чи іншу дизайнерську ідею? Про це стає відомо, коли модниці виходять на вулиці. Саме вони диктують тренди. Так поглянемо, які модні луки пропонують нам європейки?

Гарячі осінньо-зимові тренди

Міста, в яких мода витає в повітрі і де народжуються нові модні течії - це, звичайно, Лондон, Париж і Мілан. Тутешні стильні штучки носять:

  • Джинсові куртки, спідниці, сорочки та інші речі. Здається, що ось-ось джинса буде не модною, але немає - знову і знову ми бачимо цей матеріал на подіумах, обкладинках журналів та вулицях. Дуже актуальні в цьому сезоні джинсові вироби з яскравими нашивками
  • Пальто . Вибирайте пальто-бушлат або оверсайз пальто і не прогадаєте. Даний предмет гардероба також не втрачає актуальності який рік поспіль. З довжиною можете пограти, але найбільш ефектно виглядають все-таки довгі прямі моделі.
  • Шуби . Міні і максі - вибирайте свій варіант. Не обмежуйте себе в кольорі - вибирайте яскравий окрас хутра (синій, ліловий, жовтий і т.д.)
  • Широкі штани, дуже широкі штани . Не поспішайте викидати свої скинни (вони як і раніше хороші і гаряче улюблені нами), але широкими брюками обзаведіться все-таки потрібно.
  • Брючні костюми . Вони є актуальними не тільки для офісних працівників, тому сміливо вирушайте за своєю двійкою, тим більше що поєднувати її можна з будь-якої базової одягом (футболки, блузки) і взуттям (туфлі, кеди, чоботи).
  • Кеди . Крім того, що це неймовірно зручне взуття, вона ще й неймовірно стильна, причому в поєднанні з будь-яким одягом. Це може бути не тільки футболка з джинсами, але і плаття, брючний костюм і т.д.
  • Чоботи, ботильйони і босоніжки . Коли мова йде про холодному сезоні, присутність в списку трендів закритому взутті на підборах і плоскій підошві не дивно. Але що тут роблять босоніжки? А ось імениті дизайнери пропонують нам носити їх зі шкарпетками! Так, це не жарт, а модний тренд. І англійки, італійки і француженки вже щосили хизуються в них, накинувши на плечі шубку. Це справжній виклик українським модницям!
  • Сумочки і клатчі . Чим миниатюрнее і оригінальніше аксесуар ви виберете, тим краще.