Футболки оптом і екологія. Цікаві факти

Одяг, сумки та аксесуари з натуральних матеріалів впевнено витісняють синтетичну продукцію з прилавків магазинів протягом останніх кількох років. І особливий внесок у цю добру справу вносять виробники креативних футболок екологічної тематики.

Можливо, саме завдяки старанням останніх сучасний процес створення одягу все частіше грунтується на технологіях, які не завдають шкоди навколишньому середовищу. Адже розумні заклики і малюнки художників (дизайнерів), що прикрашають фліси і теніски, здатні «зачепити» навіть байдужого до цієї теми обивателя.

 

Перші футболки оптом на тему «екологія»

Вперше серйозної розробкою дизайну футболок на екологічну тематику зайнялася Кетрін Хемнетт в 1982 році. Її вироби були жорсткою реакцією протесту щодо культури споживання. Тоді величезні чорні написи, що прикрашають білі теніски поло, майки та фліси, справили справжні фурор в світі моди. Та й текст «повідомлень» був вражаючим:

  • «Save the future» (Врятуємо майбутнє).

  • «No more fish in the sea?» (Більше ніякої риби в океані?).

  • «Choose life» (Зроби вибір на користь життя).

 

Світові бренди і екологічні футболки

Продовжуючи справу Кетрін, знаменитий бренд «Guess» запустив лінію екологічного одягу під назвою «Guess Green», яка пропонує клієнтам джинси, футболки, реглани оптом і в роздріб, зроблені з якісного екологічно чистого матеріалу.

Але одним з найяскравіших екологічних проектів, стала, безумовно, масштабна акція такого гіганта виробництва як «Coca-Cola». В 2008 компанія запустила лінію футболок з написом «I'm From Earth», зроблених з перероблених пластикових пляшок, які лунали в якості сувеніра учасникам Олімпійських ігор в Пекіні.

 

«Світ Футболки»: екологічні футболки оптом !

Якщо ви - прихильник екологічно чистої і незмінно високоякісного одягу, то вам дійсно варто звернути увагу на наш інтернет-магазин. Адже в ньому можна придбати фліси, теніски та футболки оптом з натуральних тканин від таких знаменитих брендів, як:

  • Fruit of the Loom.

  • Sol's.

  • B & C.

  • Stuff.

  • Stedman.

Екологічно чисті реглани, футболки оптом і в роздріб і багато інших товарів на нашому сайті купуються за все в кілька кліків, а швидка доставка і високу якість обслуговування тільки збільшують задоволення від покупки!