Купили футболки оптом? Зберігайте їх правильно!

Кожна людина хоче, щоб його одяг виглядала «на всі 100!» Якомога довше. Однак далеко не кожен покупець футболок оптом знає, що теніски поло, фліси та інші текстильні вироби крім регулярного прання і дбайливого носіння вимагають ще й грамотного «складування». Саме тому інтернет-магазин «Мир Футболки» пропонує вашій увазі 3 варіанти правильного зберігання футболок, які допоможуть вашим улюбленим елементів гардероба зберігати ідеальний зовнішній вигляд максимально довгий час.

 

Спосіб №1: «Укладання»:

  • Розмістіть футболку обличчям до себе і візьміться за її рукава, після чого загорніть кожен з них по лінії тієї складки, яка вийде в районі середини плеча.

  • Складіть вийшов «прямокутник» навпіл 1 або 2 рази, добившись необхідної компактності.

Протягом всього процесу укладання ретельно стежте, щоб на матерії не виникало непотрібних складок і перегинів. Особливо, якщо мова йде про футболці з принтом (виняток - фліс).

 

Спосіб №2: «Вісельніца»

Як можна здогадатися з назви, другий варіант передбачає використання спеціальних вішалок, іменованих в народі не інакше як «плечики». Тільки прослідкуйте, щоб цих самих «плічок» вистачило на все футболки, інакше вам доведеться розміщувати їх по кілька штук на одній вішалці, чого, звичайно ж, краще уникати.

Якщо ж ви придбали реглани оптом, і в вашій шафі одночасно висить багато футболок, то вам варто стежити, щоб жодна з них не висіла там довго. В іншому випадку тканина може почати розтягуватися.

 

Спосіб №3: «Трубочка»

Незвичайність цього способу може здивувати. Однак саме «трубочка» є оптимальним методом укладання великої кількості одягу (ви адже придбали футболки оптом) в умовах обмеженості вільного простору.

Все, що вам необхідно зробити, це згорнути рукава вироби всередину приблизно до середини крою плеча. Як тільки вони згорнуті, можна сміливо переходити до «скочування» футболки, флісу або теніски поло в циліндр. У такому вигляді речі можуть зберігатися як завгодно довгий час без будь-яких втрат в плані форми.

Тепер, коли ви дізналися всі найбільш цікаві і популярні способи зберігання футболок, ми пропонуємо вам перейти до їх безпосереднього вибору. Адже інтернет-магазин «Світ Футболки» - це те саме місце, де купити високоякісні теніски поло, реглани та футболки оптом можна не тільки швидко, але й вигідно!