Модні жіночі сорочки: огляд актуальних трендів

Хочете купити жіночу сорочку? Пропонуємо вам перелік актуальних в цьому і наступному сезоні моделей.

Запозичена з чоловічого гардероба, сорочка стала не просто улюбленицею жінки, але і базовою річчю в її шафі. Вона сподобалася представницям прекрасної статі настільки, що протягом десятиліть займає лідируючі позиції в рейтингу одягу категорії must have.

Сучасні дизайнери пропонують величезну різноманітність варіацій виконання сорочок, що відрізняються фасоном, кольоровою гамою, тканиною, декоративними елементами і т.д. А тому, щоб бути у всеозброєнні, розгляньте найвдаліші рішення, які ми представляємо вашій увазі нижче.

Модні сорочки - жіночі радості, примхи і гідності

Сорочки займають світові подіуми, обгрунтовуються в шафах і гардеробах кожної жінки, стають незамінним супутником милих дам будинку, в офісі, на побаченні і в вечірньому виході. Серед них:

  • білі сорочки

 

Основа вдалого образу - жіноча біла сорочка. Купити таку просто зобов'язана кожна жінка, адже з її участю можна створювати масу різноманітних образів: від грайливо кокетливих до бездоганно строгих. Біла сорочка - це завжди виграшний варіант: будь-то сорочка вільного крою, ефектно приталена сувора сорочка або й зовсім прозора модель. 

  • Жіночі картаті сорочки

Жіночі сорочки в клітку навіть якщо і пропадають зі сторінок модних журналів, то зовсім ненадовго. Жіноча картата сорочка повертається знову і знову і в різних інтерпретаціях. Велика клітка для тих, хто хоче візуально збільшити форми, і дрібна, кому потрібно приховати пишні обсяги.

  • Яскраві сорочки з принтами

У чому не варто обмежувати себе, так це в колірних рішеннях. Сміливо вибирайте кислотні відтінки, квіткові принти, дитячі малюнки та все те, що виглядає незвично, цікаво і красиво. До речі, як і раніше в тренді джинсові сорочки - вони такі ж яскраві та ефектні.

  • Сорочки пастельних відтінків

Бежевий, м'ятний, лимонний, ніжно блакитний - м'яка палітра кольорів актуальна завжди. Вона органічно виглядає зі строкатими відтінками і контрастними кольорами, та й сама по собі пастель цілком самодостатня.

До речі, всі перераховані вище варіації сорочок відмінно поєднуються з прикрасами і ще краще, якщо це буде велика біжутерія, смілива і кидається в очі. Нерідко дизайнери самі прикрашають свої творіння рюшами, воланами, розкішним декором, вишивкою та іншими елементами.

Вибирайте свій варіант і вирушайте  в пошуки на наш сайт дивувати, підкорювати і радувати світ!