Нанесення малюнка на футболку

Однотонні жіночі або чоловічі футболки - нудно або лаконічно, невиразно або стильно? Відповідь на це питання залежить від випадку, доречності і, звичайно, власника футболки. Втім, доведено дизайнерами і знавцями моди, що наявність оригінального малюнка на одязі лише додає їй задирки і шарму. Так чому б і вам не надіти футболку з оригінальним зображенням? А краще всього купити футболки оптом і запропонувати їх іншим!

Малюнки на чоловічих і жіночих футболках: наскільки вони доречні і коли потрібні?

  • Вас накрила волна натхнення і дизайнерських ідей? Одним словом, ви хочете нанести малюнок на свою футболку? Так зробіть це! Не обмежуйте фантазію - придумайте малюнок або надайте нам будь-яку вподобану зображення і зовсім скоро воно прикрасить вашу футболку! 
  • Цікавить брендування? Нанесення логотипів, будь-яких фірмових зображень, написів і т.д. стане відмінною рекламою вашої торгової марки, якщо продукція буде поширюватися серед цільову аудиторію! Чоловічі і жіночі футболки з корпоративної атрибутикою підкреслюють статус компанії і тоді, коли їх носять її співробітники. 

Яким чином здійснюється нанесення малюнка на футболку

Будь-то одяг для дорослих або дитячі футболки - нанесення на них зображень доречно в будь-якому випадку. Залишається тільки вибрати прийнятний для вас метод друку. 

Об'ємна 3D друк на футболках

Малюнки оживають прямо на одязі - таке можливо тільки з об'ємною 3D печаткою на футболках . Яскраві не просвічує фарби створюють необхідний ефект реалістичності і виглядають приголомшливо протягом усього часу шкарпетки вироби.  

Флексодрук на футболках

Флексодрук на увазі нанесення малюнка або зображення на футболку за допомогою термопресса при температурі 200 ° С. Для цього використовується флекс (плівка з литого полімеру) або флок (термоплівка з бархатистою структурою). Даний метод не обмежує вас у виборі колірних рішень - це можуть бути не тільки традиційні забарвлення, а й ефект золота, перламутру, голографії, зміїної шкіри та інші. 

Флексодрук актуальна для нанесення написів, логотипів і корпоративних зображень. Вона визнана самою екологічною, міцною і довговічною. Підтвердженням є той факт, що малюнки з флекса і флока не тріскаються, не бояться прямих сонячних променів і частих прань, і не втрачають привабливості.   

Шелкотрафарет на футболках

Продавлювання фарби через друковану форму відомо як шовкографія. Даний метод є найбільш поширеним, надійним і вигідним. Він не вимагає великих затрат часу, а нанесений такий спосіб малюнок не впливає на м'якість тканини і виглядають дуже реалістично. 

Шовкографія буде особливо актуальною, якщо ви хочете купити футболки оптом, адже підготувати фарби і виготовити необхідні прикладні рами з друкарською формою доцільніше для великого тиражу виробів. 

Чоловічі, жіночі та дитячі футболки з нанесеним на замовлення малюнком

Замовити футболки і нанесення на них малюнків, фото, логотипів або написів найдоцільніше там, де в цьому знають толк - звичайно, в СВІТІ FУТБОЛОК! Вашій увазі представлений великий асортимент одягу від перевірених виробників. Трояндова і класичні моделі, натуральні тканини і якісне пошиття - такі жіночі та чоловічі футболки ви знайдете саме тут. 

Нанесення малюнка на футболку - сміливе сучасне рішення, з яким ми вам допоможемо! Виберемо кращий спосіб друку, запропонуємо свої і розглянемо ваші варіанти, виконаємо замовлення швидко і якісно!



Принт на кепку – приклади наших робіт

Вишивка на футболках

Спецефекти на футболках

Флексодрук на футболках

Цифровий друк на футболках

Шовкотрафаретний друк на футболках

Сублімаційний друк на футболках