Якісний друк на футболках: якою вона буває!

Повнокольоровий друк на футболках є дуже популярним напрямком в моді та маркетингу вже багато років. А все тому, що це цікаво і оригінально. Малюнки і написи виділяють вас і вашу футболку з натовпу. А якщо мова йде про фірмових знаках, то вона стає потужним інструментом рекламної кампанії.  

Ціна друку на футболках в Києві і не тільки залежить від декількох факторів:

  • колір тканини;
  • метод друку;
  • тираж продукції.

До речі, на білих футболках друк обійдеться дешевше. Тим більше, якщо замовити білі футболки оптом у нас на сайті

Цифровий друк на футболках Київ і вся Україна

Цифровий печаткою часто називають струминну або прямий друк на футболках . Одне з її переваг - можливість перенесення будь-якого зображення на тканину з точністю до міліметра і півтони. Картинка на одязі буде точно такий же, як на цифровому носії. Це може бути малюнок, логотип, фотографія, напис і все, що завгодно.

Метод цифрового друку передбачає перенесення зображення не стільки на тканину, скільки в тканину. Фарби в'їдаються в структуру тканини, а значить, їм не страшна прасування праскою, численні прання і вплив сонячних променів. Така футболка буде залишатися, як новенька, протягом тривалого періоду. По термінах виконання цифровий друк на футболках також виграє і дозволяє зробити друк навіть одного виробу. При цьому використовуються виключно високоякісні і екологічно безпечні фарби. Для такої печатки задіюється спеціальний струменевий принтер, який заправляється фарбами для фарбування текстилю. Так само як папір в звичайному принтері тут на плоску платформу поміщається сама футболка або ж майка .

Футболки з принтами ідеально підходять для вечірок з нагоди дня народження, корпоративних заходів, збору коштів, спортивних команд, індивідуального використання і багато чого іншого. Тож не дивно, що вони залишаються незмінно популярними на протязі багатьох років. Тому затребувана і друк на футболках, ціна якої цілком доступна.

Ви можете вибрати з нашого широкого вибору принтів, від класичної веселки до креативних модних зображень. Наприклад, улюблених героїв кіно, мультфільмів або просто оригінальну картинку. Який би колір чи малюнок ви не шукали, ви можете знайти його у нас.

І якщо ви ніяк не можете знайти, де зроблять якісний друк, нескінченно вбиваючи запит пошуковик « друк на футболках київ » в «МИР Футболок» все виконають на високому рівні. Ми використовуємо сучасні методики та обладнання, а також кращі матеріали і фарби, щоб наші клієнти могли насолоджуватися стильні речі і створювати модні образи. Крім того, ми гарантуємо не тільки високоякісну друк на футболках Київ, ціна послуги до того ж, досить вигідна.

Принт флексовимі і флоковим плівками

Даний вид перенесення зображення на тканину на увазі друк з використанням спеціальних термоплівок. Картинка вирізається за допомогою плоттера і потім переноситься на тканину під впливом високої температури (190 ° С). Таким чином, плівка фактично впекается в тканину, що забезпечує бездоганне прилягання, довговічність і стійкість до тріщин і інших пошкоджень. А ще вся процедура виконується неймовірно швидко - всього 10-15 хвилин. Флексодрук дозволяє зробити друк логотипу на футболку , а також фактично будь-якої картинки і написи. Колірна гамма тут надзвичайно широка, доступні навіть металеві відтінки.

шовкотрафаретний друк

Даний вид друку передбачає роботу з великою кількістю одиниць продукції - від 50 футболок. Для кожного кольору виготовляється окремий трафарет, через який видавлюється фарба на тканину. Відповідно, сам процес виробництва досить витратний, а тому його вибирають для великих замовлень.