Купуємо популярні чоловічі футболки оптом і носимо їх правильно

Чоловіча футболка на сьогоднішній день є одним з найбільш популярних елементів гардероба. Вона чудово поєднується і з класичними джинсами, і з лляними брюками, і зі стильними бриджами або шортами. Фліси відмінно зігріють вас в холодну пору року, а купивши футболки оптом з натуральних тканин ви забезпечите собі комфорт навіть в саму спекотну пору.

 

Як носити футболку правильно?

Відповідь на це питання досить простий і складається з декількох пунктів:

  • Футболка повинна бути вам за розміром (занадто маленька підкреслить наявні недоліки фігури, а велика буде надавати силуету мішкуватий вид).

  • Футболка повинна поєднуватися з іншими предметами одягу (класичні брюки і футболка - можливе поєднання, але тільки якщо мова йде про тенісці поло)

  • Стиль футболки повинен відповідати приводу (яскраві і смішні принти доречні на неформальних зустрічах, але не на відповідальних ділових переговорах).

 

Основні різновиди чоловічих футболок

Сьогодні існує величезна кількість підтипів і видів чоловічих футболок, найбільш популярними з яких є:

  • Поло.

Відмінний варіант для «пари» до класичних брюк. Виглядають поло максимально офіційно і виготовляються, як правило, однотонними (без яскравих малюнків).

  • Реглани.

Реглани оптом зазвичай набувають любителі комфортного одягу вільного крою. Цьому виду футболок варто віддати перевагу, якщо у вас широкі плечі.

  • Футболки з круглим вирізом.

Ці футболки дарують величезний простір для фантазії дизайнерам. Саме на них, як правило, наносяться яскраві малюнки, провокаційні написи. Такі футболки оптом скуповують організації, що займаються проведенням рекламних компаній і презентацій.

До речі, зараз ви перебуваєте в одному з найкращих інтернет-магазинів, що спеціалізуються конкретно на цьому елементі одягу. У «Світ Футболки» ви зможете знайти найкращі футболки оптом за найбільш привабливими цінами.

Не варто довіряти ринкам або магазинах з цінниками, написаними «від руки». «Світ Футболки» - це саме той магазин, де ви можете легко купити найкращі реглани, теніски поло та інші трикотажні вироби. Переконайтеся в цьому самі - замовте футболки для себе або своїх близьких прямо зараз!