Теплі речі на зиму - реглани, толстовки, жилети.

Реглани, толстовки, жилети: готуємо теплі речі на зиму

Зима близько! А значить, пора утеплятися! Діставайте свої толстовки, реглани, куртки та пальто і зустрічайте холоду у всеозброєнні. Звичайно, одяг для холодної осені і зими вибирається не тільки за принципом «щоб було тепло». Вкрай важливо, щоб ще було красиво і комфортно.

10 must have цієї зими

З огляду на актуальність питання, представляємо вашій увазі ТОП-10 теплих речей, в яких ви точно не замерзнете, і, головне, будете виглядати стильно і красиво.

1. Вовняна або в'язане плаття

Теплі сукні прямого і трапецієподібного крою стали справжньою знахідкою для модниць з усього світу. Одягаючи їх з теплими колготками, вони виглядають неймовірно модно і стильно. З тканинами, квітами, довжиною і дизайнами проблем немає - сучасні дизайнери пропонують величезну різноманітність варіантів.

 

2. Пухнастий светр, в'язаний светр

Хто сказав, що светр потрібно залишити в дитинстві? Сміливо надягайте його з джинсами, спідницями, та хоч на плаття зверху - і будьте впевнені в своїй привабливості.

3. Флісова толстовка

Всілякі толстовки на ґудзиках, блискавках і шнурках стали улюбленим предметом гардеробу шанувальників спортивного та демократичного стилю одягу. Безперечно, толстовка повинна оселитися в кожній шафі

4. Спідниця міді (шкіряна, вовняна)

Спідниця до коліна сьогодні так само актуальна, як і років тридцять тому. Їх популярність обумовлена ​​зовсім не скучность суспільства, а його прагненням до якоїсь стильною стриманості і вмінню правильно розставляти акценти в образах.

5. Широкі або прямі брюки (трикотажні, вовняні)

Штани - безсмертний осінньо-зимовий тренд. Це зручна, практична і стильна одяг , прекрасно поєднується з іншими предметами гардеробу.  

6. Широкий кашеміровий шарф, хутряний комір

Шарфи і коміри покликані не тільки утеплити, але і завершити образ, зробивши його продуманим і стильним.

7. Вовняні шкарпетки

Пам'ятайте настанови батьків і бабусь про те, що ноги потрібно тримати в теплі? Дерзайте!

8. Пуховик, парку, шуба, пальто

Що стосується верхнього одягу, то тут у вас повна свобода вибору. Вибирайте прямі крої, хорошу довжину і не Мерзни.

9. Рукавиці, рукавички (шкіряні, в'язані, хутряні)

Нехай ваші ручки зігрівають яскраві рукавиці і рукавички. Навіть якщо ви одягаєте темне пальто, шарф і штани, то рукавички можуть бути хоч кислотно-помаранчевими. А чому б і ні?

10. Шапка (в'язана, вовняна)

Сучасні модниці все частіше вибирають прості в'язані шапки яскравих кольорів. Просто, цікаво і стильно!